Onze levertijden

Direct Bestelbaar

De producten van deze deal hebben wij op voorraad!

Producten worden direct na bestelling klaargezet voor bezorgen, wij werken met PostNL en DHL. Na het maken van een bestelling, krijg je een bevestiging per email, met daarin de aangegeven verwachte aflevermoment. Vandaag besteld is de volgende werkdag in huis, bestellingen op vrijdag voor 18:00 worden op zaterdag nog geleverd. Enkele producten kunnen dezelfde dag in huis worden geleverd.

Pre-sale deals

Deze deal wordt bij jouw thuis geleverd als de teller afloopt!

Producten in de pre-sale zijn al onderweg naar Nederland en worden uitgeleverd zodra de teller bij de deal afloopt. Na het maken van een bestelling, krijg je een bevestiging per email, met daarin de aangegeven verwachte aflevermoment. Je kan je bestelling ook in de gaten houden door op Mijn Profiel onder Mijn Bestellingen te klikken.

Pledge deals

Deze deal gaat in productie zodra we genoeg deelnemers hebben

Onze producten worden op bestelling gemaakt voor onze klanten, daarom moet er rekening worden gehouden een productietijd (wij noemen dit ‘lead time’), deze kan oplopen tot 4 weken. De meeste, vooral grote en zware producten worden per zeevracht vervoerd, dit kan maximaal 6 weken in beslag nemen. Hierdoor rekenen we een totale afleverperiode van 8 tot 10 weken. Indien producten al geproduceerd zijn en per luchtvracht kunnen worden verstuurd, kunnen we de levertijd verkorten naar 2 tot 3 weken.

Top kwaliteit voor een kleine prijs

Wij werken nauw samen met de producenten van onze deals die verspreid zijn over de wereld, dit om jou unieke en prachtige producten aan te kunnen aanbieden. Veel producten zijn handgemaakt en komen vanuit verschillende landen zoals: China, Vietnam, Indonesië en Amerika. Het coördineren van al deze orders van verschillende producenten kost aandacht en zorg. Door de productie en bestellingen te bundelen kunnen wij de kostprijs en verschepingskosten laag houden, deze besparing kunnen wij aan onze klanten doorbereken. Alle producten zijn nieuw en van hoge kwaliteit en worden 100% geïnspecteerd door WeTrada voor verscheping naar onze klanten.

Wij leveren gratis in Nederland en België