Internationale handel, dat kan anders

Internationale handel wordt al eeuwenlang op dezelfde manier bedreven. Het proces is in al die tijd nauwelijks veranderd. Wij van WeTrada hebben het opnieuw uitgevonden, maar dan beter. Met behulp van computertechnologie en de enorme kracht van crowd funding. WeTrada biedt een unieke manier om geweldige producten te kopen tegen ongelooflijk lage prijzen. WeTrada is:

  • Originele producten
  • Hoge kwaliteit
  • Grote diversiteit
  • Dagelijks bijgewerkte deals

Omdat productkwaliteit en veiligheid voor ons bovenaan staan, zijn we gevestigd in Azië. Zo dicht mogelijk bij de leveranciers van de meeste van onze producten. Ieder product dat WeTrada levert, wordt vóór verzending gecontroleerd door ons kwaliteitscontroleteam. Alle leveranciers waarmee we samenwerken, worden door ons persoonlijk bezocht en onderworpen aan een strikt zes-stappenscreeningplan. Pas als ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen mogen ze aan onze gewaardeerde klanten leveren.

Onze Founders

Het WeTrada concept is het resultaat van meer dan tien jaar ervaring in internationale handel en import, voornamelijk uit Azië en de VS. Het oprichtingsteam van WeTrada heeft meer dan een decennium voor 's werelds grootste retailers gewerkt. En dus hebben zij inzicht in waar dergelijke grote organisaties hun producten inkopen, hoe ze verzenden en intercontinentaal exporteren en ten slotte hoe groot hun winstmarges zijn.

Het doel van WeTrada is om dit gehele proces zo efficiënt mogelijk te maken en de marges die je gewoonlijk betaalt zo veel mogelijk in je eigen zak te houden. Resultaat: geweldige, originele producten tegen ongelooflijk lage prijzen.

De XXXL beanbag, kan er dagen in zitten!
USA, California dreaming!
The dog whisperer
Schilderen met mijn eigen Galerij
Philippe
The Livitec Hoverboard, Never have to walk again!
Anywhere near the equator!
Firefly
Really bored
Thomas

Waar vind je ons?

Ons kantoor (geen showroom) kun je vinden in het grootste handelscentrum van Europa, Nederland!

Nassaustraat 17zw - 2011PH - Haarlem

WeTrada LTD

Kvk: 63915383

BTW#: NL 855451580 B01

Tel: +31 (0)23 750 0023

Get in Touch

Reach out and say Hello!